Personalitzar un negoci és vital per a qualsevol empresari. Saber-li donar aquell toc personal que el fa més atractiu que els productes de la competència, a vegades, pot començar pel tipus d’embolcall, fins al punt d’influir en què un client es decideixi a comprar-lo, o per contra, no fer-ho. És important cuidar fins al detall més petit.

 

Un món de papers

Posem pel cas que aneu a la vostra carnisseria de confiança, us emboliquen la carn amb un paper. Després aneu al forn de pa, a comprar el berenar pels nens i us l’emboliquen, també, amb un paper, el pa per dinar us el posen en una paperina, i per acabar les compres, una mica de gra cuit per passar la setmana. Aquest te’l posen en una safata termosellable que així es conserva millor.

 

D’on surten tots aquestes embalatges?

Dins del mercat català de l’embalatge alimentari, comercial i industrial hi trobem TecnoEuropa Catalunya, filial del Grup Empresarial Tecno. Més de 20 anys d’experiència ens avalen com a una de les empreses preferides pels consumidors.

Comptem amb un gran ventall de productes que s’adapten a les necessitats dels nostres clients. Des de paper alimentari, bosses, safates i una àmplia gamma de productes varis relacionats amb el sector alimentari; Guants d’un sol ús o de nitril, paper film estirable i rotllets de paper per als datàfons, entre d’altres. L’objectiu, sempre, és satisfer totes les necessitats que puguin tenir els clients.

 

Mirant el futur

Fundada el 1998, a TecnoEuropa, no hem parat de créixer durant aquests 20 anys. Les millores tecnològiques i les exigències dels nostres consumidors ens han obligat a reinventar-nos constantment. L’aposta per les bosses de polièster n’és un exemple. L’entrada en vigor ara fa poc més d’un any de la nova normativa que obliga als comerços a cobrar-les, ha fet que molts siguin els que han escollit l’opció de personalitzar un tipus de bossa reutilitzable. TecnoEuropa proposa les bosses de polièster perquè es tracta d’una tela fina però resistent, és pràctica, compta amb una alta capacitat i es plega fàcilment. D’aquesta manera es poden reutilitzar i són fàcils de portar, ja que pràcticament no ocupen espai.

L’especialitat de TecnoEuropa, però, és el paper alimentari. Complint amb totes les exigències que suposa aquest mercat, es poden trobar en diferents gramatges i també es subministren impresos o anònims, en bobines i en diferents formats. Sempre, pensant en el que s’adapti més a les necessitats del client, amb voluntat de créixer en productes i territori.

Tags: