Quan vas a la carnisseria i demanes aquell tros de carn que tant t’agrada, te l’endús a casa envoltat en un paper que segurament haurà estat elaborat a la nostra fàbrica de Tecno Europa situada a Sant Boi de Llobregat.

I ho fem amb l’experiència i l’aval del Grup Tecno, treballant amb materials de qualitat i complint amb tota la normativa que hi ha ara mateix. Una normativa que és exigent perquè som conscients que estem tractant amb menjar, i que aquest s’ha de conservar en les millors condicions i per això el nostre paper plastificat porta una làmina de plàstic adherida en una de les seves cares que el fa impermeable.

De fet el paper plastificat és la nostra especialitat. I el podem personalitzar de la manera més efectiva que es prefereixi. Ja que més enllà de posar-hi el logotip i les dades de l’establiment també s’hi poden afegir altres elements que cridin l’atenció del client i reforcin la marca.

Per exemple es podria posar una recepta de cuina que faria que el paper tingués un us més enllà del propi de cobrir els aliments. O alguna frase, una lletra d’una cançó, curiositats o qualsevol altra cosa que li doni un valor afegit.

Però més enllà del paper plastificat també treballem amb paper parafinat, que porta un tractament de parafina apta per al contacte amb aliments que el fa impermeable a la humitat i el greix; paper laminat, que porta una làmina encolada que es pot separar del paper i en facilita el reciclatge; i molts altres tipus més que pots trobar en el nostra apartat de papers alimentaris.

Si tens algun dubte o no trobes a la web allò que necessites, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres i t’atendrem ràpidament i estem convençuts que trobarem allò que necessites.

Tags: , ,