A Tecnoeuropa estem especialitzats en el paper plastificat per a l’alimentació, però cada dia que passa hi ha més supermercats i carnisseries que ens en demanen amb material biodegradable. Tan nosaltres com tot el sector alimentari estem més conscienciats que el futur implica anar reduint la presència del plàstic d’un sol ús al medi ambient (la directiva de la UE pel 2021 ho deixa molt clar, també), i des de Tecnoeuropa ja tenim un bon catàleg de productes d’aquests que ens demanen els clients.

Un exemple és el paper d’alimentació amb una làmina compostable -fet de midó o cel·lulosa– que es degrada per l’acció de microorganismes a la natura. Aquesta làmina es pot separar del paper –a diferència del paper plastificat– i s’ha de llençar al contenidor marró, és a dir, a l’orgànic.

Un dels nostres clients que ha apostat fermament per eliminar el plàstic dels seus establiments és la cadena de supermercats lleidatana Plus Fresc, que s’ha avançat a la directiva europea.

Una de les grans diferències que té el Grup Tecno amb els nostres competidors és que a la fàbrica de Sant Boi de Llobregat fabriquem nosaltres mateixos una gran varietat de paper per a l’alimentació de diferents tipus i varietats per cobrir les peticions del mercat. A més del clàssic paper plastificat, també fabriquem nosaltres el paper amb la làmina compostable, a més del paper parafinat, incloent-hi la novetat de la parafina vegetal.

A Tecnoeuropa fa temps que treballem per satisfer els nostres clients que ens demanen productes menys lesius pel medi ambient, i per això, a més del paper amb material compostable i el de parafina vegetal, també comptem amb bosses compostables i safates compostables.

Tags: